Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Colocation

Placera er servermiljö i Ipeers förstklassiga datacenter

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Colocation


Med ett mycket kraftfullt datacenter erbjuder Ipeer företag en högkvalitativ och säker colocation- tjänst, där ni har möjlighet att outsourca er verksamhets IT-miljö och hårdvara. Ipeer har mer än tio års erfarenhet av colocation och storskalig systemdrift och som vilket ger Er som kund får ni en förstklassig professionell service och support av seniora tekniker.


Ipeers colocation-tjänst ger er total kontroll över er servermiljö samtidigt som ni du får den kraft , tillförlitlighet och säkerhet som Er verksamhet kräver. Ert företag behöver inte längre tänka på saker som Internetkapacitet, ström, kyla, backup, dieselgeneratorer och övervakning. När ni outsourcar er serverdrift till Ipeers specialister genom colocation, så ger det dig er mer tid att fokusera på kärnverksamheten.


Datacentret är dessutom kopplat till ett av Europas stabilaste och snabbaste IP-nät där full diversitet är en självklarhet. Anslutningarna är kopplade via helt oberoende vägar.


Ipeer använder endast kända och välrenommerade partners, såsom Cisco, Dell, HP, IBM, Fortinet Skanova, TeliaSonera och Telia International Carrier för att säkerställa drift och möjlighet att leverera högkvalitativa tjänster.


Vill du ni veta mer om vår colocation lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig er att skräddarsy en totallösning som passar ert hosting- och serverbehov. Ni kan kontakta oss för mer information på:

Namn:

Foretag:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Ange texten på bilden: