Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

DevCloud

Kostnadsfri utvecklingsmiljö med programmerare

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

DevCloud - kostnadsfritt utvecklingsmoln


Nu öppnar Ipeer möjligheten för programmerare och entreprenörer att få en helt kostnadsfri utvecklingsmiljö i tjänsten DevCloud. DevCloud ger varje människa med en idé eller dröm möjligheten att utan någon investering testa den på virtuella Linux- och Windows-servrar med olika operativsystem, testa hur lastbalanserare fungerar till, exakt hur olika funktioner blir och mycket mera. DevCloud bygger på Elastic Cloud Server (ECS) men har en annan underliggande plattform.


Molntjänsten kontrolleras enkelt via en kontrollpanel eller en mobilapp. Till DevCloud finns färdiga templates för en stor variation av Linuxdistributioner samt för Windows. Kontona kan även nås via ett API från vilket man kan göra allt man kan göra från kontrollpanelen, och via vilket man med egna script kan automatisera uppgifter.


Tjänsten är tänkt som ett komplement för utvecklare som programmerar, utvecklar och designar applikationer, hemsidormed mera. DevCloud möjliggör kunddemonstrationer och kan användas som stagingmiljö försystem som redan i produktion på ECS plattformen. Data lagras endast på Ipeers datacenter i Sverige.


Viktig information:

    • DevCloud får endast användas i utvecklingssyfte och för programmerare och utvecklare och ej till publicerade live-miljöer.
    • Antalet gratiskonton som erbjuds är begränsat och först till kvarn principen gäller.
    • Backup ingår ej så se till att lagra ert data lokalt.
Ansök nedan för att få er inbjudan till DevCloud!

Antalet konton är begränsat och vi kan inte garantera att det finns plats åt alla. Behandlingstiden för inbjudan beräknas till tre arbetsdagar.

 

 

 

Kostnadsfritt DevCloud konto innehåller:

  RAM: 2 GB
  Cores: 4st
  HDD: 5 GB

 

 

 

 

 

Onapp Certified

Viktigt information: DevCloud får endast användas i utvecklingssyfte och för programmerare och utvecklare och ej till publicerade live miljöer.


Ansök nedan för att få er inbjudan till DevCloud. Behandlingstiden för inbjudan beräknas till 3 arbetsdagar.


sales@ipeer.se

Namn:

Foretag:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Ange texten på bilden: