Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Driftstjänster

Högkvalitativa driftstjänster med sänkt totalkostnad.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Driftstjänster


Ipeer är en högklassig leverantör av driftstjänster som t.ex. Cloud VPS, Dedikerad Server och Colocation. Tjänsterna levereras från ett förstaklassigt datacenter i Karlstad som innehåller alla viktiga komponenter som reservkraft (dieselgenerator, ups), kylanläggningar, Tv-övervakning med inspelning, brandsläckning och mycket mer. Datacentret invigdes 2008 och har kapacitet för att kunna leverera driftstjänster för upp till 6000 servers. Ipeer har lång erfarenhet inom drift av hostingtjänster och har en djupgående kompetens inom områden som t.ex. virtualisering, lagring, MS SQL, MySQL .

Våra drifttjänster är utvecklade och speciellt anpassade för företag med höga krav på tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Nedan listas några av de drifttjänster som vi erbjuder och kan hjälpa er med:


Cloud VPS
Med Cloud VPS får ni tillgång till en virtuell server med administratörsaccess som ger er en mycket stor frihet. Cloud VPS är en kostnadseffektiv driftstjänst som ligger steget över webbhotell och steget före dedikerad server, men den ligger mycket närmre en dedikerad server då ni själva administrerar er egen server. Ni delar ej heller resurserna med andra kunder på samma server.


Dedikerad Server
Har ni en verksamhetskritisk lösning, så rekommenderar vi er att hyra en egen server. Det kan vara en av våra färdigpaketerade dedikerade serverlösningar eller en skräddarsydd lösning. Ni kontrollerar er egen server, och andra kunder kan ej påverka er server på något sätt.


Cloud Computing
Ipeer erbjuder nu en Cloud Computing/IaaS tjänst som heter Elastic Cloud Server . Denna tjänst baserar sig på virtualiseringstekniken Xen och erbjuds endast på operativsystemet Linux. Önskar ni mer information om vår Cloud Computing tjänst är ni välkomna att kontakta oss.


Colocation
Har ni en egen serverlösning där ni önskar att vi tar hand om driften? Vi erbjuder colocation som är en drifttjänst där ni kan placera er serverlösning i vårt datacenter så att ni inte behöver tänka på övervakning, el, kyla, säkerhet etc.


Hosted Exchange
Placera er e-postlösning i molnet och låt oss ta över driftsansvaret. Ipeer erbjuder tjänsten Hosted Exchange till både små och stora företag. Vår Hosted Exchange lösning är redudant och har en hög driftsäkerhet samt tillgänglighet. Lär mer om Hosted Exchange.


Applikationsdrift
Applikationsdrift är en av de drifttjänster vi kan erbjuda. Applikationsdrift kan också kallas för Saas (Software as a Service) och innebär att vi driftar och tar ansvar för era applikationer. I applikationsdriften ingår bland annat Apache, IIS, Sharepoint, Exchange, MySQL och MSSQL .


Kunder som har valt driftstjänster från Ipeer
Några av de kunder som har valt driftstjänster från Ipeer är bygghemma.se, GS-Hydro, Stockholm Marathon, Strix, The Local och LA Travel.


För mer information om våra drifttjänster, vänligen kontakta oss via formuläret nedan. Ni kan också kontakta oss via telefon eller e-post.


Namn:

Foretag:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Ange texten på bilden: