Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Kampanjserver

Tillfällig eller konstant kampanj - Ipeer har flexibla lösningar för er.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Kampanjserver


Söker ni servertjänster för en permanent eller tillfällig kampanj som klarar trycket? Ipeer erbjuder en rad olika servertjänster som gör det möjlighet för er organisation att driftsätta både mindre och större onlinekampanjer med en flexibel bindningstid. Vårt tjänsteutbud sträcker sig från skalbara molntjänster till fysiska och dedikerade hårdvarulösningar från IBM och Dell. Vid val av tjänst är det viktigt att ni som kund beräknar antalet potentiella besökare och hur resurskrävande varje besökare är. Genom denna data kommer Ipeer kunna ta fram en hållbar teknisklösning som hjälper er att lyckas genomför kampanjen utan driftsavbrott eller störningar.


Stresstest & stabilitet!

Genom ett stresstest kan vi tillsammans med er som kund simulera ett visst antal besökare till er intrastuktur för att på så sett se effekterna av resursutnyttjandet. Det är genom dessa simuleringar vi gemensamt kan optimera (hemsida, databaser, webbserver) och även bedöma vilka fysiska hårdvaruresurser som kommer att behövas vid lyckat genomslag.


Lastbalansering & CDN

Genom lastbalanseringstjänster hos oss samt CDN kan man snabbt, enkelt och effektivt ta hand om en stor mängd besökare samtidigt.


Skalbarhet

Genom tjänster som ex. Hosted Hyper-V och Elastic Cloud Server får ni som kund möjlighet att skala upp och ner er server i realtid. Från ett kostnadsperspektiv ger detta stora möjligheter att minimera infrastrukturkostnaden och att genom kampanjen ha en infrastruktur som klarar av trycket från intresserade kunder och besökare.


Mångårig erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet att hjälpa till vid kampanjer och har satt upp både enkla enstaka servrar samt mer komplexa miljöer bestående av ett flertal servrar.


Namn:

Foretag:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Ange texten på bilden: