Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Vi valde Ipeer

Intervjuer med några av våra kunder

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Vi valde Ipeer


Bygghemma.se valde Ipeer tack vare bra support och hög bandbredd

gh Bygghemma.se är ett helt nätbaserat byggvaruhus – all försäljning sker via internet. Företaget säljer de stora varumärkenas produkter till kunder över hela Sverige. Mellan 200 000 och 300 000 personer besöker företagets hemsida varje månad. För att möta det stora intresset valde bygghemma.se att ha fem dedikerade servrar hos Ipeer AB.


s

Ipeers lösning perfekt för Ekobankens Internettjänst

dytjEkobanken har sedan starten år 1998 växt stabilt med en tillväxt på 20% per år. Genom samarbete med Ipeer kan Ekobanken erbjuda Internettjänster till sina kunder i en trygg och kostnadseffektiv lösning.s

Ezy webbverkstaden

Varbergsföretaget ezy Webbverkstaden AB administrerar mer än 200 domäner åt sina kundföretag. Många av dem länkas till bokningssystem hos företag i resebranschen. Därför är tillgängligheten en viktig faktor som bidrog till att man valde Ipeer AB som samarbetspartner.

 

 

s

Ipeers hostingtjänster passar Färjestad

wFärjestad BK är i första hand en idrottsklubb. Men dessutom är det ett företag som har en omfattande verksamhet – bland annat fastighetsförvaltning, konferens- och restaurangverksamhet. Både på Löfbergs Lila Arena och på webben finns FBK:s souvenirshop. Det kräver en trygg partner när det gäller hostingtjänster. FBK har valt att samarbeta med Ipeer AB.

 

 

s

LA Travel

LA Travel erbjuder sport resor och biljetter till olika evenemang i hela världen. Fotbolls resor till Europeiska ligan och NHL-resor till USA är några av de resor som LA Travel lägger stor vikt vid. Dessutom erbjuder de spännande poker och musikresor, liksom evenemang och konferensresor.

 

 

 

s

Ipeer hjälper het bransch med heta tjänster

Thermias huvudverksamhet är tillverkning av värmepumpar och man är världsledande inom sitt produktområde. Detta är en het bransch just nu då energipriserna har ökat kraftigt den senaste tiden. Hittills är det de skandinaviska länderna som växt kraftigt men nu ökar även resten av Europa stort.

 

 

 

 

s

OK Förlaget/Motorvärlden

OK Förlaget levererar sedan 80 år motornyheter via Motorvärldens olika tidningar. Idag når Motorvärlden 150 000 unika läsare i veckan i tre länder via tolv sajter med hjälp av en optimerad lösning hos Ipeer.


s

Infomentor

Infomentor är ett av Europas ledande e-learningföretag, och Ipeer bistår med en redundant hostinglösning för tre länder. I Infomentors portal finns allt en förälder, lärare eller elev behöver för att främja lärandet, såväl i mobilen som i datorn. Infomentor används idag i över 800 svenska skolor.


s