Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Kundservice

Erfaren och utbildad personal som kan hjälpa er dygnet runt.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Kundservice


För oss är Quality Business Cloud inte bara att kunna erbjuda högkvalitativa tekniska lösningar utan att även kunna erbjuda den absolut bästa servicen och supporten.

 

Vi arbetar hårt utifrån att ett bra serviceföretag alltid måste utgå ifrån kunden och att vår support ska bestå av ett bra team av personer med hög kompetens.Vi på Ipeer har över tio års erfarenhet av hosting och vi strävar alltid efter att ge utomordentlig support. Vår supportavdelning arbetar enligt vår filosofi att alltid ge den bästa servicen och supporten:

 

• Arbeta aktivt i kundens intresse.

• Alltid vara hjälpsam, vänlig och artig.

• Lyssna aktivt för att förstå kundens behov.

• Kommunicera klart och tydligt när vi löser kundens problem.

 

När ni kontaktar vår support ska ni känna att ni blir mycket väl bemött och får en utomordentlig teknisk service. Ni ska känna att ni snabbt får hjälp och bra återkoppling i era ärenden. Vårt supportteam är fokuserat på era behov och har lång erfarenhet av serverhosting samt ett stort antal certifieringar.

 

Vi besvarar gärna era frågor vardagar 08.00 – 17.00 via telefon 0752-400 800 alternativt per e-post: support@ipeer.se

 

Chatt

Utöver vår vanliga telefon och e-post support finns även vår chatt för support- och säljärenden tillgänglig. Via denna får ni chatta med vår supportpersonal och ni får snabbt och enkelt svar på era frågor. Chatten är öppen vardagar 08.00 – 16.30.


Teknisk kompetens 24/7/365

För kunder med infrastrukturtjänsterna VPS, Dedikerad Server, Elastic Cloud Server, Hosted Hyper-V, Colocation och skräddarsydda servertjänster finns möjligheten att kontakta oss dygnet runt via e-post. Ni kan där felanmäla er tjänst eller avropa akut teknisk hjälp när som helst på dygnet och få svar. För ytterligare information om Teknisk kompetens 24/7/365 : 24-7.php


Service Level Agreements

Vi erbjuder tre olika nivåer av serviceavtal (SLA) för er lösning. Företag har olika behov och ni kan själva välja vilken servicenivå som passar er bäst. Om ni är osäkra på vilket SLA som är optimalt för just er så diskuterar vi gärna era behov och kommer fram till en lämplig nivå tillsammans. Oavsett vilken nivå ni väljer har ni alltid möjligheten att kontakta vårt supportteam. Vi har en teknisk bemanning dygnet runt som övervakar samtliga system. Om något mot förmodan skulle bli fel med er lösning utanför våra öppettider, behöver ni inte vänta flera timmar på att få det åtgärdat. Inställelsetid och tillgång till dygnet runt jourtelefon framgår av de olika serviceavtalen.

För ytterligare information om våra SLA, och vilka nivåer vi erbjuder, läs här:
VPS: cloud-vps-sla.php
Hyper-V: sla-hosted-hyper-v.php
Elastic Cloud Server: elastic-cloud-server-priser-tillaggstjanster.php
Dedikerad Server: www.ipeer.se/dedikeradserver-villkor.php


Professional Hosting

Professional Hosting är en tilläggstjänst där ni blir tilldelad en Professiona lHosting Manager som blir den primära kontaktpersonen för ert företag och er lösning.

Professional Hosting hjälper er med allt från enklare konsultuppdrag såsom installation av säkerhetsprogram till mer avancerad administration av er server-/Cloud-miljö.

Några exempel på åtaganden som Professional Hosting kan hjälpa er med är att administrera användare, grupper och rättigheter i ert operativsystem, sätta upp nya VM:ar i er Cloud-miljö samt ta fram regelbundna rapporter om hur er IT-infrastruktur mår, Health Report.

Professional Hosting är tillgänglig via en separat telefonlinje och via e-post med en svarstid på 60 minuter under kontorstid. Allt för att garantera er en snabb, kvalificerad och personlig service.

Önskar ni veta mer om vad Professional Hosting kan göra för just ert företag? Klicka på länken nedan för ytterligare information: 
www.ipeer.se/managed-hosting.php