Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Välja rätt leverantör

Personlig relation, leverantörens utbud och flexibilitet samt kvalitet.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Välja rätt leverantör


För dig som skall välja hostingleverantör, är det viktigt att lägga lite extra vikt på personlig relation, leverantörens utbud och flexibilitet samt kvalitet.

 

Det finns flera nivåer av outsourcing, där outsourcingleverantören tar på sig allt från drift och hosting av stora system, hela enheter inom företagen som ex. kundtjänst med växlar och personal till den typ av outsourcing där företagen vill komma bort från delar av driftansvaret för att på så vis effektivisera sin egen verksamhet.

 

Det ställs höga krav på infrastrukturen för att den skall kunna motsvara de krav på tillgänglighet och upptider på system som idag är ett absolut måste. Det skall vara en teknisk plattform med redundans på alla nivåer, Internetkapacitet, ström, kyla, backup osv. Till denna plattform skall det adderas personal med kompetens för att drifta alla olika delar. Kompetens inom Routing, VPN, Brandväggsregler, Backupsystem är bara en del. Kör du Windows- eller Linuxbaserade system? Jourscheman måste sättas för att säkerställa dygnet-runt-drift.

 

Inför ett så viktigt beslut som val av outsourcingleverantör sätts stort värde på: Personlig relation, du ska känna dig komfortabel i dialogen med leverantören, Utbud, vad erbjuder leverantören? Flexibilitet är viktigt. Du ska kunna växa! Välj en leverantör som kan ta dig hela vägen från din etablering till att leverera dygnet-runt-ansvar. Kvalitet, stäm av så att din kommande leverantör har den infrastruktur och bemanning som krävs.