Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
 • facebook
 • blogger
 • linkedin
 • twitter

Managed hosting

Total kontroll och ökad tillgänglighet genom certifierade tekniker.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Managed hosting


Att drifta en serverlösning samt en mjukvaruapplikation är både resurs- och tidskrävande. En IT-avdelning kan ofta bli låst i enkla eller svåra administrationsåtgärder som görs för att säkerställa drift och säkerhet. Ipeer erbjuder Managed Hosting genom tjänsten Professional Hosting vilket gör det möjligt att bli frigjord från dessa uppgifter och låta experter med 10-års hostingerfarenhet sköta administrationen och dess problem. Tjänsten inkluderar en månatlig timbank av djupgående konsultation som hjälper er att fokusera på er kärnverksamhet.


Tjänsten Professional Hosting bygger inte bara på att vara där och lösa problemet när det uppstår utan även att förebygga problem och nedtid. Du som kund blir tilldelad en Professional Hosting Manager som blir den primära kontaktpersonen för ditt företag och er serverlösning. Med hjälp av Monitor Scout så får ni möjlighet tillsammans med Professional Hosting Manager att se över din serverlösning och dess hälsa. Rapporter kan skapas och den innehåller statistik som tex utnyttjande av minne, hårddisk, processor samt kapacitetsutnyttjande. Professional Hosting Manager kommer regelbundet att gå igenom er serverlösnings hälsa vilket hjälper er att fokusera på er att förebygga eventuella problem och även låta er fokusera på er kärnverksamhet.


Professional Hosting ger inte bara ett tillskott av resurs och extrem kunskap utan även en 60 minuters återkopplingsgaranti inom kontorstid för dig som slutkund.


Skräddarsytt efter ditt behov!

Tillsammans med er skräddarsyr vi en miljö som passar er, alternativt migrerar vi över en befintlig miljö till oss. Ni slipper tänka på större driftkostnader som tillkommer när man har driften själv. Vi har dessutom detta även SLA som gör att ni kan få hjälp 24/7.


Vad kan vi erbjuda?
  • Ansvarsroller för era applikationer, vi tar ansvar för just er miljö.
  • Tillgång till hela vår kompetensarsenal. Vi har certifierad personal för alla grenar inom IT.
  • Tillgång till hela vårat utbud av extra tjänster. Alla våra övriga produkter kan vävas in i en managerad lösning. Tillsammans med er sätter vi en unik miljö som passar just er.
  • SLA efter behov.
  • Installationer & projektledning. Tillsammans med oss kan vi även jobba proaktivt, låt oss sköta installationsprojektet eller migreringsjobben åt er. Vi kan även jobba planeringsmässigt med er för framtiden.
  • 24/7 support. Vi hjälper er dygnet runt.
  • Patching & underhåll. Ni slipper att fundera över vilka patchar som borde installeras eller vilka servrar som är i behov av underhåll vi sköter detta åt er.
  • Monitorering. Vi sätter upp en övervakning där vi 24/7 ser över just er miljö och agerar utifrån behov.
  • Säkerhet. Vi ser över er säkerhet och bygger för framtiden.
Ta kontakt med oss!

Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en totallösning som passar dina hosting- och serverbehov.

Kontakta oss på 0752 -400 800 alternativt via formuläret nedan så berättar vi mer.


Namn:

Foretag:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Ange texten på bilden: