Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Microsoft Azure i Sverige

Ett svenskt alternativ till Microsoft Azure

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Ett Svenskt alternativ till Azure är Ipeer


Microsoft Azure är Microsofts molnsatsning och lansering av tjänsten pågår för fullt. Tjänster inom konceptet är Windows Azure och SQL Azure som är två molntjänster riktade mot utvecklare som gör det möjligt för kunder att dra nytta av Microsofts datacenter runt om i världen. Ipeer lanserade nyligen ett Svenskt alternativ där hela molntjänsten finns placerad i Sverige och där kunder kan dra nytta av fördelarna det innebär. Några av fördelarna med ett Svenskt alternativ är accesstider till plattformarna samt att ni som kund alltid kommer bli bemött av svensktalande personal: Säljare, Teknisk konsultation, Tekniker etc.

Ipeers molnbaserade Windows Server 2008 R2-plattform kallas Hosted Hyper-V och bygger uteslutande på Microsoftteknologi där ni som kund får en virtuell server i molnet som inte är beroende av den hårdvara där er virtuella instans finns placerad. Skulle det inträffa att den fysiska server som hostar er virtuella server går ner kommer er instans per automatik att flyttas till fungerande hårdvara. Ni som kund kommer uppleva en så liten nedtid som ett ping vilket innebär att varken ni eller era användare kommer att märka av den.

Tjänsten Hosted Hyper-V inkluderar också Teknisk Kompetens 24/7/365 vilket gör det möjligt för er som kund att kontakta oss dygnet runt, alla dagar om året för eventuell felanmälan eller djupgående teknisk kompetens.


Önskar du veta mer om vår tjänst Hosted Hyper-V vänligen besök följande länk: Hosted Hyper-V

Har ni frågor gällande våra tjänster är ni välkomna att kontakta oss via telefon 0752 400 800 alternativt via e-post: sales@ipeer.se