Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Om oss

Quality Business Cloud

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Om Ipeer


Ipeer är Sveriges ledande företagsleverantör av moln- och hostingtjänster. Bland våra tiotusentals kunder finns allt från små företag till stora e-handelssajter, banker och internationella koncerner.


Hösten 2006 etablerades Ipeer i Karlstad där även våra två datacenter ligger. Företaget har kontor i Karlstad, Stockholm och Bangalore i Indien. Idag är vi 65 anställda inom koncernen. Vi har över 15 års erfarenhet inom hosting och IT-drift.


Ipeer fokuserar helt på företagslösningar för hosting- och driftstjänster och har här ett mycket brett utbud, såväl standardiserade som skräddarsydda tjänster och såväl publika som privata moln. Hos Ipeer kan ni som företag växa och få allt från webbhotell till drift av kritiska applikationer såsom kassasystem, en skräddarsydd IT-miljö och en outsourcad IT-avdelning.


Kvalitet och säkerhet är avgörande för Ipeers företagskunder. Därför undviker vi på Ipeer hemmabyggen och billiga lösningar utan arbetar enbart med ledande partners såsom Coromatic, F5 Networks, IBM, Microsoft, TeliaSonera. Därför ser vi till att ha certifierade IT-tekniker som kan hjälpa våra kunder dygnet runt. Och därför har vi erfarna experter som kan erbjuda er de stabila och avancerade företagslösningar ni önskar.


Ipeer ägs av TeliaSonera och är en fristående affärsenhet inom Cygate AB (mer info).