Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Outsourcing av IT-drift

Sänk er totalkostnad inom IT genom Ipeer

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Outsourcing av it-drift


Outsourca er serverdrift till Ipeer och få mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet. IT-outsourcing är när Ipeer tar över drift av er IT-miljö och förvaltar den med sinexpertis, det vill säga mycket mer än bara en flytt av er driftsmiljö. Vi erbjuder er en kostnadseffektiv och skräddarsydd serverlösning, där er server placeras i vårttoppmoderna och miljöanpassade datacenter, med möjligheten att backa upp era data i en sekundär datahall. I vår Private Cloud kan ni förlänga, replikera eller bygga utifrån exakt de säkerhetskrav och policies er interna miljö har. För ökad säkerhet och kontroll över resurserna går det att få helt dedikerade och separat system från övriga kunder.


Ni slipper stora investeringar såsom serverhall med el, kyla, backup, övervakning, säkerhet och sist men inte minst får ni djupgående kompetens från vår ProfessionalHosting-avdelning. Här får ni en möjlighet att köpa precis så mycket IT-service som ni behöver – vår kvalificerade Help Desk är kostnadseffektiv och de finns alltid till hands för er.


Vi har över 10 års erfarenhet inom IT-outsourcing branschen och vi erbjuder erkompetens inom bl.a. ren IT-drift, Microsoft applikationer, Linux distributioner/applikationer, serverhårdvara, VPN, routing, brandväggsregler och backupsystem. Vi lägger stor fokus på kvalitet och säkerhet. Vi övervakar 4eraserverhosting tjänster 24 timmar om dygnet, och ger er möjligheten att kontakta vår teknikavdelning dygnet runt.


Med följande tjänster har Ipeer möjligheten att hjälpa små och stora företag med kostnadseffektiv IT-drift:


VPS (Virtuell privat server)

Upplev känslan av att ha en egen server och större frihet, Ipeer erbjuder virtuell privat server. Läs mer om virtuell privat server


Dedikerad Server

Ipeer erbjuder att hyra dedikerad server i form av standardiserade paket samt skräddarsydda lösningar efter dina behov. Läs mer om dedikerad server.


Colocation

Placera er egen server i vårt datacenter där vi står för el, kyla, övervakning, redundans, kapacitet m.m. Läs mer om colocation.


Hosted Hyper-V

Vi erbjuder Hosted Hyper-V där du får din egen virtuella server i molnet. Plattformen är redundant och skulle något hända med den fysiska servern som ni placeras på, så flyttas er virtuella server automatiskt över till en ny fungerande hårdvara. Läs mer omHosted Hyper-V.


Hosted Exchange

Vi erbjuder kommunikationslösningen Hosted Exchange med avancerad e-post, delning av adresser, delning av kalendrar, antivirus och spamfilter m.m. Läs mer om Hosted Exchange.


Online Cloud Backup

Vi erbjuder Online Backup som är en säker och krypterad backup-tjänst för servrar och arbetsstationer. Läs mer om Online Cloud Backup.