Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Produkter

Ipeer har ett brett tjänsteutbud.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Produkter


Dedikerad Server
Dedikerad server erbjuds för er som kräver en lite större serverlösning. Den dedikerade servern hyr ni av Ipeer och den placeras i vårt datacenter där övervakning sker dygnet runt. Möjlighet för kontakt med tekniker finns dygnet runt via våra serviceavtal. För enklare administration så erbjuds kontrollpanelen Plesk som tilläggstjänst.


Colocation
Har ni en egen server eller flera som ni önskar placera i vårt datacenter? Vi erbjuder colocation där ni kan ställa er serverlösning i vårt datacenter och vi sörjer för Internetkapacitet, el, kyla, övervakning m.m.


Skräddarsydd serverhosting
Är ni i behov av en skräddarsydd lösning? Ipeer erbjuder skräddarsydd hosting för att nå en miljö helt optimerad utifrån era behov. Vi erbjuder bl.a. anpassad hårdvarukonfiguration, lagring, Managedhosting, virtualisering, Disaster recovery och HighAvailabilityHosting (HAS). Välj mellan Linux- och Windowshosting samt MySQL- och MSSQL-databashosting.


Elastic Cloud Server
Vi erbjuder den flexibla serverlösningen Elastic Cloud Server (ECS). Ni väljer resurser så som hårddisk, RAM, CPU, IP-nummer, backup m.m. efter behov. Resurserna debiteras per timme och tjänsten har ingen bindningstid ni kan därför enkelt eller till och med automatiskt justera era resurser när som helst när behovet minskar eller ökar.


Serverlösningar
Ipeer har tagit fram serverlösningar som e-postserver, webbserver och streamingserver för er som söker en färdig serverlösning för dessa ändamål. Inga avancerad teknisk kunskap krävs för att kunna administera och drifta denna typ av serverlösningar.
För er som väljer en av våra skräddarsydda serverlösningar, så erbjuder vi operativsystemet Windows Server 2008 för ytterligare lättare administration, ökad säkerhet och stabilitet.
Ipeer erbjuder också serverlösningen Small Business Server som är en komplett serverlösning med alla komponenter som ett företag behöver. Exchange och Outlook, Windows SharePoint Services, Microsoft Shared Fax Service, SQL Server 2005 är något av det som inkluderas i serverlösningen.


Tilläggstjänster
Ipeer erbjuder tilläggstjänsterna webbhotell, e-post, domännamn och databas (MSSQL och MySQL). Till hostingtjänster utöver webbhotell ingår server- och upptidsbevakning med verktyget Monitor Scout.