Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Skräddarsydd hosting

Vi paketerar en driftsmiljö efter dina önskemål och behov.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Skräddarsydd hosting – efter era behov


Har ni idag den bästa hostingmiljön för er budget och era behov?
Har ni rådfrågat de bästa driftteknikerna?
Fråga oss – för oftast är det inte så.


På Ipeer har vi en ProfessionalHosting-avdelning med drifttekniker med över tio års erfarenhet som arbetar heltid på att ge våra företagskunder exakt de lösningar och tjänster som effektivast möter just deras behov – vare sig det gäller en bank, ett tidningsförlag, en internationell portal eller någonting annat – kunskapen finns.


Söker ni absolut bästa funktionalitet och prestanda inom en given budget så kan hårdvaran anpassas – flexibla och kostnadseffektiva virtuella servrar kan vara bättre för test- och staging- medan dedikerade servrar ger bästa läs- och skrivprestanda till disk för en livemiljö. Andra lösningar kan vara bäst för bästa kampanj- eller streamingprestanda.


För högsta tillförlitlighet finns våra HighAvailabilityHosting (HAS)-lösningar. Lagringslösningen kan också utformas helt efter era behov, med möjlighet till offsite backup på annan datahall.


Våra seniora ProfessionalHosting-tekniker kan också bistå med drifttjänster, säkerhetsanalyser, felsökning eller andra tjänster. Kanske hinner er egen IT-avdelning inte med och hindras i att utföra andra projekt. Eller så vill ni outsourca er drifttekniker. Oavsett så kan vi hjälpa er med detta på ett mycket kostnadseffektivt sätt.


Klicka nedan på någon av ikonerna för att läsa mer om våra lösningar.

Vill ni att vi ska undersöka vilken lösning och vilka tjänster som passar er bäst? Kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy en totallösning som passar era behov.