Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
 • facebook
 • blogger
 • linkedin
 • twitter

Webbhotell med Umbraco

CMS-verktyget baserat på öppen källkod med ASP.NET .

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Webbhotell med Umbraco: Öppen källkod med asp.net


Umbraco är ett CMS som är kompatibelt med många av Microsofts produkter och är utvecklat i .NET. Teamet bakom Umbraco anser att ärlighet och transparens är oerhört viktigt och det genomsyrar också både deras webbplats och CMS. Själva ramverket är kostnadsfritt och av typen öppen källkod. Det finns möjlighet att köpa professionell support om du har det behovet. Umbraco är ett av de allra största CMS:en för Microsoft's .net och precis som alla CMS finns en backend och en frontend. Frontend är vad dina besökare ser medan backend är verktyget du skapar nytt innehåll och gör inställningar med.Snabba fakta om Umbraco

  • Umbraco släpptes 2005 som version 2.0 vilket också var startskottet för första versionen som använde öppen källkod.
  • 125000 hemsidor använder Umbraco.
  • Det finns hundratals gratis tillägg för Umbraco.
  • Enkel integration med tex Microsoft Sharepoint och Microsoft CRM.
  • Umbraco använder öppen källkod.


Ipeer har webbhotell som fungerar med Umbraco


Behöver du ett bra webbhotell som klarar Umbraco har du hittat rätt. Välj något av våra Windowspaket. Vill du läsa mer? Umbraco nybörjarguide är en bra plats att starta på. Vill du hellre använda VPS, ECS eller dedikerad server som hosting för Umbraco finns självklart även de alternativen.Vad används Umbraco till?


Det finns många riktigt stora varumärken som använder Umbraco, exempelvis Heinz, Microsoft och Sandisk. En av anledningarna att välja Umbraco är möjligheten att kunna köpa till riktigt proffsig och personlig support direkt från utvecklingsteamet.

Umbraco har precis som de flesta stora CMS många användningsområden. Några vanliga exempel är:

  • Hemsida/webbplats för ditt företag.
  • Appar för mobila plattformar.
  • Sk rich-media som exempelvis använder teknik som Silverlight och Flash.
  • För kiosk-system där en server matar innehåll till en eller flera datorer. Bra för museum, gallerier, utställningar och liknande.

Umbraco är enkelt att använda och tillåter snabb utveckling


Umbraco har skapats för att passa dig oavsett om du är avancerad utvecklare eller vanlig användare med allmänna datorkunskaper. Det finns inbyggt stöd för flera språk, en redigerare för dina texter och artiklar som förhandsvisar precis hur ditt publicerade material kommer att se ut. Dessutom kan du enkelt koppla ditt vanliga Microsoft Word och använda en ordbehandlare du redan känner till direkt mot Umbraco.

Vill du leverera innehåll via flash eller Sillverlight finns utmärkta möjligheter till det, utan en massa krångel. Enkel koppling till Visual Studio och integrering med .NET kontroller gör Umbraco uppskattat av många utvecklare.Tillägg och startpaket för Umbraco


För att snabbt komma igång med Umbraco finns flera olika startpaket du kan integrera. Några är gratis och några kostar en slant. Du hittar startpaket för Umbraco här.

Övriga tillägg till Umbraco hittar du här. Du kan enkelt filtrera om du exempelvis enbart vill se de tillägg som är gratis.Välj ett bra webbhotell för Umbraco


Snabbhet och hög kvalitet är viktigt. De flesta besökare tappar tålamodet om din hemsida tar för lång tid på sig att ladda. Hos Ipeer hittar du bra webbhotell för Umbraco. Tänk på att välja ett med Windows. Vi har ett av marknadens bästa webbhotell för Umbraco. Kontakt oss om du vill veta mer!.