Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Utvecklingsmiljö

Sänk era utvecklingskostnader med en utvecklingsmiljö från Ipeer.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Utvecklingsmiljö


I behov av en utvecklingsmiljö?

Genom våra virtuella instanser kan vi idag erbjuda miljöer för de allra flesta med några få enkla klick. Med 42 olika operativsystem och möjligheter till både lastbalansering, backup och egna tjänster såsom CDN och möjlighet till elastiska funktioner för disk, CPU & minne så har du en enorm verktygslåda för att bygga just din egen utvecklingsmiljö.


VPS, ECS, Hyper-V eller Dedikerat?

Vi har flera olika typer av servar och du väljer själv utifrån det behov du har. Behöver du en enkel lite billigare server för enkla labb så kanske våra VPS:er passar dig bäst? Men om du är osäker på hur stort projektet du jobbar med kommer bli och du bara vill betala för det du faktiskt utnyttjar så kanske ECS är varianten som passar dig bäst, är du i behov av tyngre servrar så kan vi även offerera dedikerade fysiska servrar. Om du har intresse eller undrar mer om vilken typ som skulle passa din miljö bäst hör av dig så hjälper vi dig på traven!


SPLA

Ipeer är SPLA leverantör av licenser (Ex. Microsoft, VMware) och har därigenom möjlighet att hyra ut licenser till kunder vilket ger en låg initial investering. Genom SPLA har Ipeer också möjlighet att hyra ut licenser på kortare perioder vilket gör det möjligt att avropa en utvecklingsmiljö på 1, 3, 12 månader.


Tillägstjänster

Är du i behov av något specifikt så står vi till tjänst och våra tekniker hjälper dig med installation och konfiguration. Vi har även möjlighet att hjälpa dig på traven om du önskar egen versionshantering eller andra typer av vanliga uppsättningar för utvecklingsmiljöer. Vi har även möjlighet att lägga till extern backup för enklare återläsningar och våra databastjänster finns även det till hand.


Har ni stöd för ASP/PHP/C++ etc ?

Det enda som är någorlunda begränsat är våra webbhotell däremot alla våra servrar är fria att installera vad man önskar på vilket gör att vi har stöd för allt dock lite beroende på val av tjänst, behöver man ett grafikkort exempelvis eller annan typ av hårdvara så är det dedikerad plattform man måste välja, om ni önskar hjälp med installation kan vi även bistå på med det.


Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda för utvecklingsmiljö för er. Ni når oss på 0752 – 400 800 alternativt via kontaktformuläret nedan.


Namn:

Foretag:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Ange texten på bilden: