Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Virtualisering

Virtualisera era infrastruktur genom VMware, Hyper-V och Xen för ökad effektivitet.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Virtualisering


Vi har mångårig erfarenhet av server virtualisering och idag har vi driftsansvaret för över 1000 virtuella instanser åt slutkunder som kräver hög tillgänglighet och säkerhet. Vårt fokus när det gäller virtualiseringstekniker ligger inom VMware, Hyper-V och Virtuozzo som anses vara de bästa virtualiseringsteknikerna som finns på marknaden idag. Fördelarna med virtualisering är många men de mest framstående fördelarna är : högre skalbarhet med en sänkt totalkostnad för it-drift.


Nedan finns information om de mest efterfrågade virtualiseringstekniker på marknaden idag:


VMware hosting

En marknadsledare inom virtualisering med över 4 miljoner virtualiserade instanser fördelat på över 200.0000 företagskunder. Virtualiseringstekniken är anpassad för storskalig drift och kan virtualisera både Linux och Windows operativsystem.


Hyper-V hosting

Hyper-V är Microsofts egna virtiualiseringsverktyg som inkluderas gratis i operativsystemet Windows Server 2008. Verktyget är relativt nytt på marknaden men har redan tagit en stor marknadsandel av den totala virtualiseringsmarknaden. Hyper-V virtualiserar endast Windows Server 2008 operativsystemet.


Virtuozzo hosting

Parallels produkt Virtuozzo är en av de stora utmanarna för virtualisering inom segmentet små och medelstora företag. Fördelarna med denna virtualiseringsteknik är många men några av de mest framträdande är : Virtualisering på både windows och linux miljö och kostnadseffektiv licensering.


Vad är nyttan med virtualisering?

Det finns många anledningar till varför man skulle vilja virtualiseria men bland de största så handlar det antingen om att man vill gå ner i antal fysiska servrar alternativt att man vill utöka eller bygga redundanta miljöer. Virtualisering gör detta möjligt då du kan få instanser att jobba utifrån den hårdvara som faktiskt krävs du har även möjlighet att i många fall beroende på val av virtualiseringsteknik kunna flytta servrar mellan olika hypervisers/hostar.


Har Du några frågor gällande virtualisering? Kontakta oss, så hjälper vi Dig att skräddarsy en totallösning som passar Dina hosting- och serverbehov.Namn:

Foretag:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Ange texten på bilden: