Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Webbhotell för företag

Webbhotellslösningar för företag med höga krav på stabilitet och tillgänglighet

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Webbhotell för företag


Bästa webbhotellet?

Vilket webbhotell som är det bästa är nog en fråga de allra flesta ställer sig när företaget ska byta eller skaffa webbhotell för första gången. Det bästa webbhotellet är helt enkelt det webbhotell som alltid levererar ditt företags hemsida till besökaren. Några punkter tycker vi är extra viktiga och de kan du läsa mer om nedan.


Hög tillgänglighet är viktigt för ett webbhotell

Vi vet att varje minut din webbplats ligger nere kan betyda en missad kund. Vårt datacenter är under ständig utveckling och vi jobbar aktivt varje dag med att ge dig bästa tänkbara tillgänglighet . I vårt datacenter som är på över 300m2 finns fler inkommande kopplingar mot Internet, UPS med batteridrift och dieselgenerator som ensam kan driva de hundratals servrar vi har. Vid brand släcker vårt system ner den på sekunder och ett effektivt skalskydd med övervakningskameror och säkerhetsklassade dörrar försvårar inbrott avsevärt.


Snabb och professionell support

Även om det inte händer ofta blir det ibland fel. Det är först då du kommer upptäcka och uppskatta vår snabba och professionella support. Hos Ipeer ingår gratis support av toppkvalitet i alla våra tjänster.


Vi tänker på miljön med grönt datacenter

Att miljöfrågor skall tas på allvar vet vi alla. På Ipeer jobbar vi mycket med Grön IT och vi har gjort en rad insatser för att bidra med det vi kan till en bättre miljö. Förmodligen har ditt företag också en miljöpolicy och vad gäller er hemsida och webbhotell vågar vi lova att få leverantörer är så miljövänliga som oss.


Tilläggstjänster och administration av företagets hemsida

Vi erbjuder väl tilltagna paket som passar de flesta. Om du saknar något i ditt paket har vi flera tilläggstjänster för våra webbhotellspaket.Dessutom använder vi en av världens mest utvecklade kontrollpaneler för kraftfull men enkel administration av ditt företags hemsida.


Vilket paket med webbhotell passar ditt företag bäst?

Vi erbjuder två webbhotellspaket:

    • Web Start - För dig som vill komma igång och låta ditt företags hemsida växa.
    • Web Unlimited - Ett webbhotellspaket med i princip inga begränsningar.

Självklart kan du kontakta oss om du har några frågor. Har du redan bestämt dig? Beställ ditt webbhotell här.