Support
0752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
 • facebook
 • blogger
 • linkedin
 • twitter

WordPress på webbhotell

Webbhotell med stöd för världens mest använda CMS-verktyg.

Kontakta oss vai Formates

Support

0752 400 820

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Wordpress: Snabbt och pålitligt webbhotell för Wordpress


Wordpress skapades från början som ett verktyg för främst bloggare. Genom åren har verktyget utvecklats en hel del och många som skaffar webbotell installerar också Wordpress. I dag är Wordpress det i särklass största CMS:et på marknaden med många miljoner installationer. CMS står för Content Management System och innebär att du har en frontend samt en backend. Frontend är vad dina besökare ser och backend är systemet du använder för att lägga in innehåll, göra inställningar och andra administrativa uppgifter. En av de faktorer som gjort Wordpress så populärt är att Google enkelt kan läsa in och indexera hemsidor eftersom strukturen på en hemsida med Wordpress även som standardinstallation följer många av de riktlinjer Google lagt upp kring sökmotorvänlighet.

wo

Fakta om Wordpress

  • Wordpress släpptes i sin första version redan 2003.
  • Wordpress har laddats ner mer än 25 miljoner gånger.
  • Tiotusentals plugins eller tillägg finns tillgängliga.
  • Med enkla metoder kan du själv anpassa utseendet eller hämta hem sk. teman som har ett färdig layout
  • Wordpress är Open Source eller öppen källkod.

Här hittar du webbhotell med Wordpress

 

Vi har många kunder som använder Wordpress tillsammans med sitt webbhotell. Wordpress fungerar allra bäst om du väljer Linux i ditt webbhotellspaket. Installation av tillägg och tema kan göras via ftp eller direkt från administrationspanelen i Wordpress. Våra webbhotellspaket är kraftfulla och gör din hemsida både snabb och pålitlig. Vi har även hosting för Wordpress på andra plattformar som exempelvis dedikerad server, VPS eller ECS.


Vad används Wordpress till?


Precis som Joomla är Wordpress väldigt anpassnings- och utbyggbart. Oavsett om din hemsida får fem eller tiotusentals besökare varje dag fungerar det. Några vanliga användningsområden: Eftersom Wordpress är så flexibelt och skalbart passar det till en rad användningsområden. Här är några exempel:

  • Hemsida/webbplats för ditt företag, med eller utan bloggfunktion.
  • Digitala magasin och webbplats för olika sorters media.
  • Digitala tidningar, magasin och andra elektroniska publikationer.
  • E-handel.
  • Blogg
  • Personlig eller privat hemsida.
  • Multianvändarstöd för exempelvis communities.

Wordpress är en utmärkt plattform för dig och dina kunder


Med några få klick kan du få upp en fungerande installation av Wordpress på vårt webbhotell. Vill du byta utseende eller lägga till funktioner är det möjligt direkt från gränssnittet för administratörer. Har du byggt ett eget tema, hämtat ett gratis tema eller köpt något av de tusentals som finns tillgängliga kan du enkelt ladda upp och aktivera det.

Anpassningar av utseendet kan göras på många sätt, exempelvis via ftp eller från backend (gränssnittet för administratörer). Grunderna för Wordpress och hur du kommer igång kan du läsa om här. Många webbyråer använder nästan uteslutande Wordpress som plattform för hemsidor eftersom systemet är så skalbart och enkelt att anpassa. Dina kunder kommer uppskatta enkelheten att själva lägga till eget nytt innehåll.


Plugins eller tillägg för Wordpress


Oavsett vilken extrafunktion du behöver så är sannolikheten stor att någon redan utvecklat den och lagt upp den på Wordpress katalog över tillägg. Wordpress använder PHP, ett programmeringsspråk väldigt många känner till. Det är inte svårt att hitta kompetens om dina egna kunskaper ibland inte räcker till eller om du helt enkelt inte själv hinner.

De allra flesta tilläggen för Wordpress är gratis och öppen källkod. Vissa populära tillägg som med tiden blivit avancerade och erbjuder mycket funktionalitet kan ibland finnas i två versioner: En gratisversion som har vissa begränsningar eller ingen support och en betalversion som saknar begränsningar eller erbjuder avancerad support. Många väljer att utöver standardfunktionerna lägga till plugins som gör sökmotoroptimering smidigare, delning till sociala nätverk enklare och hantering och moderering av upplagt innehåll smartare.


Välj Ipeer för bra webbhotell till Wordpress


Vi har olika paket med webbhotell. För Wordpress rekommenderar vi att du väljer ett med Linux. Ipeer har ett av de bästa webbhotellen som finns på marknaden för Wordpress. Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta oss!.